Fill in the blanks for kids set 1

Easy fill in the blanks questions for kids . Here I am sharing a commonly asked English fill in blanks questions which all are based on multiple choice questions.

Fill in the blanks for kids

1. What _____ your name ?

A. Am

B. Is

C. Are

D. None of these

Answer. B ( is )

2. how ____ you ?

A. Is

B. Am

C. Are

D. None of these

Answer. C ( are )

3. What is ____ capital city of Punjab ?

A. The

B. An

C. That

D. A

Answer. A ( The )

4. They are _____cricket

A. Play

B. Played

C. Playing

D. None of the above

Answer. C ( playing )

5. what is your ___

A. Mother tongue

B. Mother city

C. Mother country

D. None of these

Answer. A ( mother tongue )

6. Where is your school _____

A. Location

B. Located

C. Locating

D. None of these

Answer. B ( Located )

7. We are ______ birthday

A. Celebrated

B. Celebrity

C. Celebrate

D. Celebrating

Answer. D ( celebrating )

8. How many days in __ week

A. The

B. An

C. A

D. None of these

Answer. C ( a )

9. I am currently studying ____ English

A. On

B. That

C. Of

D. In

Answer. D ( in )

10. Which country ____ the largest population in the world

A. Has

B. Have

C. Are

D. None of these

Answer. A ( has )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *